fbpx

De zon begint weer heerlijk te schijnen en het dus weer tijd voor dé zomeraccessoire, de zonnebril! Wij verzamelen de beste aanbiedingen op zonnebrillen van topmerken. Dagelijks vind je bij ons wel meer dan 3000 zonnebrillen met verschillende monturen, materialen, kleuren en modellen,  zo vind je dus altijd de zonnebril die bij je past.

Een zonnebril online vinden is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Je kent het wel, het model lijkt online perfect, maar zodra je hem binnen hebt, is hij te groot of te klein, past hij niet goed of valt de kleur van de glazen toch tegen. Wekelijks plaatsen wij tips om de perfecte zonnebril voor jou te vinden. Deze week hebben wij een aantal tips verzameld om de perfecte pasvorm  te vinden bij elke type gezicht.

Vierkant gezicht

Een goede regel aan om te houden is om voor zonnebrillen te kiezen die andere vormen dan jouw gezicht hebben. Als jij een vierkant gezicht hebt met een sterke kaaklijn, zullen ronde vormen jou het best staan. Wij adviseren dan ook om te gaan voor ronde en ovale monturen. Cat-eye zonnebrillen zijn hier ook bijvoorbeeld een uitstekende keus!

-26%

Marc Jacobs

124.95 92.95

Rond gezicht

Ook hier houden wij bovenstaande regel aan. Rechthoekige en vierkante monturen passen het best bij een rond gezicht. Monturen die breder zijn dan jouw gezicht kunnen jouw gezicht langer en dunner doen lijken en hierin voor een mooie balans  in jouw gezicht zorgen.

-55%

Calvin Klein

233.49 104.99

Driehoekig gezicht

Brede monturen passen het best als je gezicht een driehoekige vorm heeft. Mensen met een driehoekig gezicht hebben een breder voorhoofd en jukbeenderen met een smallere kaak/kin. Wij adviseren bij dit type gezicht om een zonnebril te zoeken met een bredere onderkant, lichte kleuren of frameloze brillen.

-26%

Carrera Eyewear

151.95 111.85
-27%

Fossil

79.95 58.35

Ovaal gezicht

Bij een ovaal gezicht passen bijna alle soorten monturen, de beste keuze is een bril die jouw jeukbeenderen accentueert. Om de vorm van jouw gezicht meer te benadrukken zouden oversized avioters bijvoorbeeld heel goed staan. Probeer smalle rechthoekige of vierkante monturen te vermijden. Die kunnen laten lijken dat je ogen dichter bij elkaar staan dan ze daadwerkelijk staan.

-40%

VALENTINO SUNGLASSES

250.00 150.00

Diamantvormig gezicht

Voor dit type gezicht adviseren wij een ovale of rechthoekige montuur. Cat-eye zonnebrillen bijvoorbeeld zijn uitstekende keuzes! Maar ook Aviators en smalle ronde zonnebrillen zullen je goed staan!

-45%

Michael Kors

202.99 110.99

Hartvormig gezicht

Bij een hartvormig gezicht zijn zonnebrillen met een rechthoekige, ovale en aviator vormige zonnebrillen de beste keuze.  Om jouw gezichtsstructuur te balanceren en je kaak wat breder te laten lijken adviseren wij om zonnebrillen te zoeken die jouw jukbeenderen en kaaklijn accentueren.

-42%

Ray Ban

191.99 110.99