Over ons

Alle aanbiedingen op 1 plek!

SaleSpotters.nl is in het leven geroepen om jou op de hoogte te stellen van de kortingsacties die toonaangevende online webshops en merken het gehele jaar door aanbieden. 

 

SaleSpotters is een verzamelplaats waar je de beste aanbiedingen kunt vinden van méér dan 20 webshops. Dagelijks spotten wij de beste aanbiedingen voor jou. Het is dus niet meer nodig om oneindig veel webshops af te gaan naar de beste aanbieding voor die ene item die je op het oog hebt. Bij ons vind je alle aanbiedingen op één plek!

 

We spot, you shop!

10+ webshops

Momenteel zijn wij aangesloten bij meer dan 30 webshops, waaronder Asos, Boozt, Eye-fashion, Boohoo.com en nog veel meer!

+1.000 zonnebrillen!

Meer dan 1.000 producten in de aanbieding! Deze worden dagelijk ververst zodat je elke dag de beste deals vindt

OP=OP

Wij verzamelen de beste aanbiedingen van de dag. Vaak zijn dit producten waarvan er nog maar een aantal beschikbaar zijn. Wees er dus op tijd bij!

Veelgestelde vragen

 

WAT DOET SALESPOTTERS?

Dagelijks verzamelt Salespotters de beste aanbiedingen van je favoriete webwinkels op 1 plek. 
 

IK HEB VRAGEN OVER HET PRODUCT/BESTELLING

Voor vragen over een product of bestelling verwijzen wij je door naar de webwinkel die het product verkoopt. Bij iedere aanbieding vermelden we duidelijk door welke webwinkel het wordt aangeboden.
 
 

HOE ZIT HET MET RETOURNEREN?

Voor het antwoord op deze vraag moeten we je ook verwijzen naar de webwinkel waar je het product hebt besteld. Hoe graag we ook zouden willen, wij hebben helaas geen toegang tot deze informatie.
 

HET PRODUCT DAT IK WIL IS UITVERKOCHT

Wij spannen ons in om nauwkeurige en actuele informatie op deze website op te nemen, maar kunnen geen garantie geven dat de beschikbare informatie volledig of juist is. Het kan helaas voorkomen dat een product dat je bij SaleSpotters hebt gevonden net uitverkocht blijkt te zijn. We updaten het productaanbod zo snel mogelijk (binnen een aantal uur) maar juist doordat de producten in de uitverkoop zijn kan het soms snel gaan.
 

Wij willen graag samenwerken

Wil je je eigen producten in de aanbieding op onze site promoten of jouw nieuwe webshop neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. Ook voor andere ideeën of samenwerkingen staan wij open! 

Social Media

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en meer!